اطلاعات عمومی درباره مباحث عمومی و غیر تخصصی فناوری اطلاعات

اطلاعات عمومی درباره مباحث عمومی و غیر تخصصی فناوری اطلاعات

اطلاعات عمومی درباره مباحث عمومی و غیر تخصصی فناوری اطلاعات

اطلاعات عمومی درباره مباحث عمومی و غیر تخصصی فناوری اطلاعات

چرا لپ تاپی، با باطری روشن نمی شود؟

- باطری های لپ تاپ معمولاً بعد از یکی دو سال قابلیت های اولیه خود را از دست می دهند و حداکثر زمانی که شارژ را نگه می دارند کاهش می یابد و این امری طبیعی است‌. راهکارهایی هم بصورت تجربی برای برگرداندن حالت اولیه باطری توصیه می شود مثل فریز کردن باطری در فریزر به مدت پانزده ساعت !!! خب ممکن است موقتاً جواب هم بدهد اما آیا کمپانی سازنده دستگاه آن را تایید می کند؟ قطعاً خیر. حتی ممکن است در مواردی آسیب هم وارد کند هم به باطری هم دستگاه. به هر حال اگر قراره تست کنید حتما با پلاستیک فریزر یا چیز مشابه آن را بپوشانید و بعد از خارج کردن ان را خشک و مقداری گرم کنید. سپس استفاده کنید. ممکن تا مدتی جواب دهد. ممکن است کلاً از بین برود .
☆☆☆ من پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید .☆☆☆
- گاهی شما در تنظیمات power option در لپ تاپ تغییری ایجاد کرده اید و حداقل شارژ برای خاموش کردن دستگاه رو مقداری غیر منطقی تعیین کرده اید و یا اینکه نرم افزاری برای بهینه سازی مصرف روی سیستم دارید که بر عملکرد باطری موثر است. پس ممکن است از لحاظ سخت افزاری باطری شما سالم باشد اما ویندوز شما جوری تنظیم شده باشد که اجازه نمی دهد از قابلیت کامل شارژ باطری استفاده کرد.
- نکته دیگر نصب نبودن درایور های ویندوز برای شناسایی باطری است. برای نصب آن در کنترل پنل ویندوز و گزینه device manager می توانید در لیست سخت افزارها دنبال باطری بگردید و آن را اگر نصب هست حذف و نصب مجدد و یا آپدیت کنید. و یا اینکه کلیه درایورها را از سی دی لپ تاپتان مجدد نصب کنید که کمی راحت تر ولی زمان بر تر می باشد.
در این مواقع روشن کردن لپ تاپ در حالت سیف مد (safe mode) می تواند سیستم را بدون تنظیمات اولیه بالا بیاورد و اگر در این صورت سیستم بالا آمد یعنی باطری سالم است و تنظیمات مشکل دارند. معمولا هنگام روشن شدن کلید f8 را چند ثانیه نگه دارید وارید این مد می شوید. البته به شرطی لپ تاپ با باطری بالا بیاید و تا این مرحله برسد.
- اگر با برق لپ تاپ بالا آمد و بعد از کمی شارژ شدن باطری، با قطع برق مجدد لپ تاپ خاموش شد این نشان می دهد باطری شما مشکل دارد و شارژ نمی شود هر چند نمایشگر شارژ شدن را نشان می هد، اما ممکن است کاذب باشد و دلیل ندارد حتماً این شارژ شدن در باطری اعمال هم بشود. (مثلاً فرض کنید دستگاهی که دارد یک توپ پنجر را باد می کند باد شدن را نشان می دهد.) و یا اینکه سنسور نمایش شارژ دقت خود را از دست داده است. اگر باطری بیست درصد هم شارژ شده باشد لپ تاپ نباید با قطع برق بلافاصله خاموش شود .
- گاهی اتصال باطری به لپ تاپ خوب انجام نشده و اصطلاحاً یاطری لق است . با بیرون آوردن و جا زدن مجدد مشکل حل می شود.
- در برخی موارد تنها با در آوردن باطری و قطع کامل برق به مدت چند دقیقه و درواقع ریست لپ تاپ مشکل حل می شود.
- ممکن است در اثر آسیب مدارات داخلی تغذیه لپ تاپ دچار قطعی شده باشند که این مورد نیاز به مراجعه به نمایندگی مجاز دارد. و یا اینکه پین های اتصالی روی باطری یا محل باطری سولفاته کرده و یا شکسته باشند که کم اتفاق می افتد.

☆☆☆ حتماً برای تعمیر به نمایندگی برند خود مراجعه کنید حتی اگر گارانتی لپ تاپ شما تمام شده باشد.☆☆☆

در هر صورت این نکته را باید در نظر گرفت برخی قطعات مثل باطری ها طول عمر مشخصی دارند و در صورت معیوب بودن ممکن است به سایر قطعات هم آسیب بزنند. مانند مواقعی که ظاهر باطری هم تغییر کرده مثلا باد کرده است . که بیشتر در اثر تماس با مواد شیمیایی یا آب و رطوبت اتفاق می افتد. در این مواقع استفاده از باطری توصیه نمی شود. ممکن است به دستگاه آسیب بزند.
ضمناً باطری های جدید لیتیومی برای شارژ لازم نیست کاملاً خالی شده باشند که این حتی مضر هم هست.و در زمان شارژ هم بصورت هوشمند بعد از تکمیل شارژ جریان قطع می شود. و مشکلاتی که در باطری های قدیمی نیکلی در این موارد بود دیگر وجود ندارد

در پایان یاد آوری این نکته هم لازم است خرید باطری نو البته بعد از اطمینان از مستعمل شدن آن ،حتماً از نمایندگی مجاز آن برند و با کیفیت و مطابق کاتالوگ دستگاه انجام گیرد و تاریخ تولید آن هم زیاد قدیمی مثلاً یک سال قبل نباشد. که به پایداری بیشتر دستگاه کمک کند.


به عکس ها دقت کنید :


تنظیمات مدیریت انرژی و باطری:


مشاهده وضعیت درایور و اطلاعات مربوط به تغدیه و باطری:



بروز رسانی ،حذف و نصب درایورهای مربوط به باطری :


نمونه هایی از چگونگی عملکرد باطری لیتویومی:




نمونه ای از کاربرد باطری های لیتیومی برای آینده ای با دنیایی سبز. (حجم فیلم کمی بالاست)




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.